Verzending

Verzenden 

Ik hanteer een aankoopbedrag van minstens €5. De vermelde prijzen op de webshop zijn incl. BTW maar excl. verzendkosten. Deze laatste worden berekend bij het afrekenen. 

Betalen kan op voorhand via : 

  • overschrijving
  • Bancontact, Paypal of Visa

Bij ophalen kan contant, digitaal of met de kaart betalen.  Het ophaaladres is Oliekouterstraat 1, 8770 Ingelmunster. Het moment van ophalen dient op voorhand afgesproken te worden. Dit kan via mail of Whatsapp op 0499/396826

Bij het afrekenen kan je kiezen voor volgende verzendkosten: 

  • ophalen in de winkel : gratis 
  • BPost : €6,70 ( pakketjes binnen België) - met track and trace
  • Post NL: €8,5 ( pakketjes naar Nederland) - met track and trace


Vanaf €50 hoef je geen verzendkosten te betalen. 

Indien je maximum 4 kaarten aankoopt, dan kan ik dit verzenden per brievenbuspost. Vink dan aan 'afhalen in de winkel' en vul je adres in bij 'opmerkingen'. Na het afrekenen zul je van mij nog een betaalverzoekje ontvangen voor de verzendkosten van € 2,75. De kaarten worden dan in een envelop en zonder track and trace verzonden .

Om een goed evenwicht te houden tussen bijberoep en gezinsleven, worden bestellingen op vrijdag verzonden. Indien je je bestelling sneller wil hebben kan je kiezen voor ‘ophalen in de winkel’ of dit meegeven in het opmerkingenvak. 

Gepersonaliseerde bestellingen duren langer om te verwerken. Hieronder vallen de portretten en geboorteposters. Houd hier rekening met een verzending tussen 2 á 3 weken. Dit staat ook vermeld op de productpagina. Indien ik deze levertermijn niet haal dan neem ik op tijd contact met je op. 

Heb je na 14 dagen je bestelling nog niet ontvangen? Neem dan even contact met me op en dan bekijk ik wat ik voor je kan doen. 

Retourneren 

Retourneren kan tot 14 kalenderdagen na de ontvangst van je bestelling. Je dient Letter Atelier hiervan via e-mail op de hoogte te brengen. Na ontvangst van een retourbevestiging, dienen de artikelen terug gezonden te worden in onbeschadigde en ongebruikte toestand en voldoende gefrankeerd. De verzendkosten hiervan vallen volledig op de kosten van de klant. 

Letter Atelier betaalt in het geval van retourneren enkel de aankoopprijs van de artikelen terug, niet de verzendkosten, tenzij het een artikel betreft dat verkeerdelijk werd geleverd door Letter Atelier.